Διαχείριση ιστοσελίδων

Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση περιεχομένου της υπάρχουσας ή καινούριας σας ιστοσελίδας ως εξωτερικοί συνεργάτες.

Ανεξάρτητα από το πλήθος και τη συχνότητα των άρθρων, προϊόντων, πολυμέσων που ανεβάζετε, υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάζουμε να ενημερώνουμε εμείς την ιστοσελίδα σας εντός 24 ωρών από τη στιγμή που θα μας ενημερώσετε.

Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με την ποσότητα του περιεχομένου και ξεκινούν από 10€/μήνα.

 

Εμείς στην Netme γνωρίζουμε ότι ο χρόνος του σύγχρονου επιχειρηματία είναι πολύτιμος και δυσεύρετος και γι αυτό ερχόμαστε με αυτή μας την υπηρεσία να καλύψουμε αυτή σας την ανάγκη. Αν δεν προλαβαίνετε να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας, αναλαμβάνουμε εμείς για λογαριασμό σας αυτή την υπεύθυνη και χρονοβόρα για σας εργασία με λογική αμοιβή.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις υπηρεσίες διαχείρισης ιστοσελίδων που προσφέρει η Netme.

Υπηρεσίες Διαχείρισης Ιστοσελίδων

Διαχείριση περιεχομένου
Συμπεριλαμβάνει την προσθήκη, αφαίρεση, ανανέωση και επεξεργασία περιεχομένου όπως κείμενα, φωτογραφίες, media, banners, και λοιπού περιεχομένου.
Διαχείριση e-Shop
Συμπεριλαμβάνει τη διαχείριση και προσθήκη των προϊόντων, κατηγοριών και γενικού περιεχομένου ηλεκτρονικών καταστημάτων.
Εικαστικές Παρεμβάσεις
Συμπεριλαμβάνει την ανακατασκευή ή προσθήκη εικαστικών, ανανέωση γραφικών και τη γενικότερη επεξεργασία του Template (θέματος).
Επεξεργασία Media
Συμπεριλαμβάνει την επεξεργασία φωτογραφιών, video, video uploading & embedding, επεξεργασία αρχείων ήχου, και λοιπού media περιεχομένου.
Λειτουργικές Παρεμβάσεις
Συμπεριλαμβάνει προγραμματιστικές παρεμβάσεις του κώδικα της ιστοσελίδας για την τροποποίηση ή προσθήκη λειτουργιών στην ιστοσελίδα.
Σύνταξη και Μετάφραση κειμένου
Συμπεριλαμβάνει τη σύνταξη και μετάφραση κειμένων της ιστοσελίδας στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα.
Κόστος υπηρεσίας

Το κόστος για τις υπηρεσίες Διαχείρισης και Ανανέωσης Ιστοσελίδας υπολογίζεται με βάση τις εργάσιμες ώρες για την ανανέωση της ιστοσελίδας. Περιλαμβάνεται το πλήθος αρχείων προς επεξεργασία-δημοσίευση ή ο χρόνος κατασκευής και αποστολής Newsletter. Το συνολικό κόστος έως 5 κείμενα ή newletter τον μήνα ανέρχεται στα 200€.

 

Η Netme δεσμεύεται για την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.
Δωρεάν τηλεφωνική και ηλεκτρονική υποστήριξη εντός 24 ωρών από το αίτημα σας και προστασία της ιστοσελίδας από κακόβουλες επιθέσεις τρίτων.

Δωρεάν αναβάθμιση του λειτουργικού και των εφαρμογών που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα σας καθώς επίσης και των αντιιικών που χρησιμοποιούνται στους servers μας..

Η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν για όσο διάστημα η ιστοσελίδα σας φιλοξενείται στους servers μας..