Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 23:26

Εκτός λειτουργίας Gmail, Chrome & άλλες υπηρεσίες της Google

Γράφτηκε από τον 

Είδατε το μήνυμα της φωτογραφίας; "The server encountered a temporary error and could not complete your request." Αυτό είναι το μήνυμα που είδαν πολλοί επισκέπτες σήμερα, όταν προσπάθησαν να συνδεθούν σε διάφορες υπηρεσίες της Google, όπως το Gmail, το Google Drive κ.α.

Από νωρίς το πρωί άρχισαν οι αναφορές χρηστών ότι υπήρχαν προβλήματα συνδεσιμότητας στο Gmail, όπως επίσης στο Ημερολόγιο και τα Έγγραφα της Google. Χιλιάδες ανθρώπων ανέφεραν επίσης ότι  ο δημοφιλής περιηγητής της εταιρείας, Google Chrome, "κράσαρε" συχνά.

Άμεση ήταν η απάντηση της Google ότι ερευνούν το πρόβλημα και προσπαθούν να εντοπίσουν το πρόβλημα από τις αναφορές των χρηστών. Μισή ώρα περίπου αργότερα η Google ενημέρωσε ότι τα προβλήματα με το Gmail θα πρέπει να έχουν λυθεί, ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος "η αξιοπιστία του συστήματος είναι η πρώτη προτεραιότητα για την Google".

Δεν υπάρχει επίσημη αναφορά στην αιτία που προκάλεσε το γεγονός, ούτε και τι αριθμός χρηστών επηρεάστηκε, αναμένεται όμως ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 23:41