Η εταιρεία

Η Netme ειδικεύεται στον τομέα παροχής υπηρεσιών για την κατασκευή ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων [e-shop] και web εφαρμογών, προσφέροντας ένα πλήρες φάσμα τεχνολογικών λύσεων.

Αισθητική

Ένα από τα χαρακτηριστικότερα στοιχεία που ορίζει τις κατασκευές μας είναι η αισθητική και ειναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που προσέχει ένας επισκέπτης για να αλληλεπιδράσει με ένα site. Σκοπός μας είναι η απόδοση υψηλών γραφιστικών προτάσεων σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογική υποδομή που απαιτεί μια σύγχρονη και δυναμική κατασκευή.

Εμπειρία

Με πάνω από 5 έτη εμπειρίας στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων, και μια πλήρως εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών, προσφέρουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για δεκάδες επιχειρήσεις με απόλυτη επιτυχία.

Εξειδίκευση

Η ομάδα συνεργατών μας προέρχεται από χώρους των διαδικτυακών τεχνολογιών και ανάπτυξης εφαρμογών σε Ελλάδα και εξωτερικό, εκπροσωπώντας ο καθένας το δικό του τομέα εξειδίκευσης προσφέροντας το δικό του κομμάτι στην ανάπτυξη κάθε project.

Επιλογή

Αν ενδιαφέρεστε να προωθήσετε και εσείς τη δική σας επιχείρηση μέσα από τη δραστηριοποίηση της στο χώρο του διαδικτύου και αναζητάτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που βασίζονται σε ισχυρή υποδομή και επαγγελματική εξειδίκευση, τότε η Netme είναι μια από τις λίγες εταιρίες που μπορεί να σας το προσφέρει τόσο απλά όσο εσείς το σκέφτεστε ότι είναι.

Κάντε το πρώτο βήμα στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας λαμβάνοντας μια προσφορά με τις πληροφορίες που χρειάζεστε.